Termometer Digjital Infrared

7.9920.00 (-60%)

Në Stok

Categories: ,

Additional information

Modeli

GP-100

Materiali

Plastike

Madhësia e ekranit

1.9 inç dhe nën

Gama e matjes së trupit

32 deri në 43 Celsius

Njësia e temperaturës

Kaloni midis Celsius dhe Fahrenheit

Modeli i baterisë

7

Regjistrimi i memories

32 grupe

Ekrani

LCD dixhital

Përdoruesi i synuar

Foshnja, Fëmijë, Të rritur

Tensioni

DC 3V

Ngjyra

Trupi i bardhë me butona gri ose jeshil

Mënyra e matjes

Termometër infra të kuqe pa kontakt

Gama e matjes

Trupi i njeriut 32.0℃-43℃

Distanca e matjes

3-5cm

Koha e matjes së temperaturës

1 sekondë

Saktësia e zbulimit

35,0℃~43℃ +0,2℃

Temperatura e ambientit të funksionimit

16 deri në 35℃

Specifikimi i baterisë

DC 3V

Mbyllja automatike

15 sekonda

Numri i grupeve të kujtesës

Temperatura e trupit 32 grupe

Menu Kryesore