Na kontaktoni

Me një thirrje, email ose duke plotësuar formën e kontaktit ju mund të na dërgoni pyetjet, kërkesat dhe komentet tuaja. Ekipi ynë do të jetë i gatshëm për tu përgjigjur pyetjeve apo kërkesave tuaja.

Mundësi punësimi!

Dergoni CV-në tuaj në E-mailin:
[email protected]