Porosia dhe Transporti

Informacione mbi Transportin

Transporti për tek adresa juaj bëhet cdo ditë të javës nga e Hëna deri të Dielën. E rëndësishme për ne është që ju të merrni porosinë e paguar, kështu ne mundohemi të ju kontaktojmë në cilën do mënyrë që ju zgjidhni për të ju kontaktuar. Mënyrat e komunikimit:

  • Përmes telefonatës/thirrjes 044 20 20 45
  • Përmes SMS në numrin +383 44 20 20 45,
  • Përmes Viber +383 44 20 20 45,
  • Përmes Whatsapp +383 44 20 20 45.

Transporti bëhet brenda 48h në të gjitha qytet e Kosovës.

Nëse keni kryer pagesën dhe keni vendosur një adresë tjetër dhe dëshironi ta ndryshoni atë, ju mund të kontaktoni Shërbimin ndaj Klientit për ta evidentuar këtë ndryshim, apo ta njoftoni korrierin për ndryshim adrese në momentin që korrieri ju thërret për të ju njoftuar që porosia është duke ardhur.

Hapja e Paketimeve

Korrieri ynë në momentin që ju dorzon pakon/porosinë, ju nënshkruani për pranimin e saj me qëllim të evidentimit në sistemin digjital për tracking order. Pakot nuk hapen në momentin e pranimit të tyre, vetëm nëse ne shohim të arsyeshme hapjen e paketimeve të produkteve të veçanta. Për informata shtesë mund të na kontaktoni në numrin i cili shfaqet në Kontati.

Mënyrat e Transportit

Ne ofrojmë transport të shpejtë Brenda 48h në tërë teritorin e Kosovës. Kështu kemi planifikuar të ju ofrojmë vetëm dy mënyra të transportit:

  1. Transporti Express: realizohet brenda ditës.
  2. Transporti Standard: realizohet Brenda 48h.
  3. Transporti Pick a Date: nënkupton që ju mund të rezervoni një datë të caktuar për dërgimin e porosisë. Aplikohet zakonisht për dhurata, paguaj sot që të dërgohet porosia në datë të caktuar.

Çmimet e Transportit

Çmimi i Transportit Standard është 2€ brenda Kosovës.
Çmimi i Transportit Standard është 3€ brenda Shqipëris.
Çmimi i Transportit Standard është 3€ brenda Maqedonis.

Anulimet.

Në momentin që keni kryer pagesën për porosinë tuaj, dhe ju keni vendosur të anuloni një produkt apo të bëni ndonjë ndryshim në porosi ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Klientit sa më shpejt të jetë e në mënyrë që të mund të intervenohet nëse është e mundur. Nëse ne nuk jemi në gjendje të anulojmë apo ta ndryshojmë porosinë ju mund të kontaktoni për të parë mundësinë e kthimit të tij.

Për më shumë informata mbi kthimin e mallit ju lutem të klikoni në kolonën e Kthimi dhe Rimbursimi.