Rreth nesh

Kubik Electronics është një kompani e krijuar në vitin 2019, me një vizion të gjerë për tregun e produkteve teknologjike në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Synimi ynë është të ofrojmë një gamë të gjërë të produkteve teknologjike, duke përfshirë pajisjet elektronike, kompjuterët, telefona celularë, dhe shumë më tepër, të cilat janë të gatshme për blerjen dhe përdorimin online.

Ne kemi një angazhim të thellë ndaj klientëve tanë dhe kemi një ekip të kualifikuar për të ofruar asistencë dhe mbështetje të përshtatshme. Nëse blini produktet tona online, ne ju sigurojmë ndihmë dhe udhëzime për instalimin dhe përdorimin e tyre në mënyrë efikase.

Kubik Electronics është e përkushtuar për të bërë blerjen online të produkteve teknologjike më të lehtë dhe më të këndshme për klientët tanë. Ne jemi një burim i besueshëm për teknologjinë dhe shërbimin cilësor.

Me respekt, Kubik Electronics Sh.p.k.

c

Misioni jonë.

Misioni i Kubik Electronics është të sigurojë akses të lehtë për klientët te teknologjia më e fundit, përmes zgjedhjeve cilësore të produkteve. Ne punojmë me pasion për të ofruar zgjidhje inovative që plotësojnë kërkesat e klientëve tanë. Kubik Electronics është burimi juaj i besueshëm për teknologji të cilësisë së lartë dhe shërbim të jashtëzakonshëm, duke përkrahur klientët tanë për një eksperiencë elektronike më të mirë.

s

Vizioni jonë.

Vizioni i Kubik Electronics është të sjell teknologjinë më të fundit në mënyrë të arsyeshme. Ne besojmë në qasjen tonë inovative ndaj elektronikës, ofrojmë cilësi të besueshme dhe zgjidhje të përparuara për klientët tanë. Kubik Electronics synon të bëhet partneri juaj i parë në teknologji, duke përmirësuar jetën tuaj përmes inovacionit dhe cilësisë së jashtëzakonshme.