Pyetjet më të shpeshta

Transporti

A mund të anuloj ose të bëj ndryshime në porosinë time?

Anulimi i porosisë mund të behet vetëm për sasi të produktit, nuk mund të behet anulimi i tërë faturës (artikujve në shportë), nëse vendosni të anuloni total sasinë, atëherë mundësia e vetme është që ju të pranoni njëherë porosinë më pas të bëni Kthimin. Anulim për sasi nënkupton nëse për x artikullin keni shënuar sasinë p.sh. 10 copë dhe ju dëshironi të bëni porosi vetëm për 7 copë, atëherë mjetet financiare për 3 copë do të ju kthehen në llogari bankare.

Kam harruar fjalëkalimim tim. Çfarë mund të bëj?

Ndiqeni “Keni harruar fjalëkalimin tuaj” në kolonën që shfaqet në hyrje të log in-it. Shkruani email-in tuaj dhe ju do të pranoni email-in për rivendosje të paswordit në email-in e shënuar.

A kam nevojë të krijoj llogari për të bërë porosi?

E gjitha që ju nevojitet është një email. Për të bërë porosi ju duhet të krijoni llogarinë tuaj me qëllim të menaxhimit sa më të mirë të artikujve në shportë. Gjithashtu ju krijohet mundësia për ti ruajtur artikujt në Listën e dëshirave.

Pagesat

Cilat janë mënyrat e pagesës?

Pagesa Cash on Delivery dhe përmes Kartelës Bankare.

Pse është në proces pagesa ime?

Pagesa juaj konfirmohet në momentin që ne vërtëtojmë stokun për produktet e paguara. Për ç’do mospërputhje ne do të ju kontaktojmë përmes email-it apo numrit kontaktues.

Kthimet

A mund të anuloj ose të bëj ndryshime në porosinë time?

Anulimi i porosisë mund të behet vetëm për sasi të produktit, nuk mund të behet anulimi i tërë faturës (artikujve në shportë), nëse vendosni të anuloni total sasinë, atëherë mundësia e vetme është që ju të pranoni njëherë porosinë më pas të bëni Kthimin. Anulim për sasi nënkupton nëse për x artikullin keni shënuar sasinë p.sh. 10 copë dhe ju dëshironi të bëni porosi vetëm për 7 copë, atëherë mjetet financiare për 3 copë do të ju kthehen në llogari bankare.

A janë të sigurta informatat personale?

Ne mbajmë të dhënat tuaja personale brenda kompanisë dhe sigurojmë për konfidencialitetin e tyre, ato mund të shfrytëzohen nga palë tjera vetëm nëse kërkohen nga organet shtetërore. Informatat personale që ne i ruajmë për ju janë : Emri Mbiemri, email adresa, adresa e transportit dhe historiku i blerjeve. Për detaje të mëtejshme, shihni Politikën e Privatësisë.