Canon InkJet MFP Pixma G640 CISS, WiFi printer

286.99

Në Stok

Additional information

Brendi

Canon

Numri modelit

PIXMA G640

Funksionet

Wi-Fi, Print, Scan & Copy, Cloud

Teknologjia

2 koka printimi FINE (majtas: BK/R/Gy, djathtas: C/M/Y)
Printer i rezervuarit të bojës me rimbushje

Suporton letrat

Letër e thjeshtë
Foto Paper Pro Luster (LU-101),
Letër fotografike Plus Glossy II (PP-201)
Letër fotografike mat (MP-101),
Letër fotografike me shkëlqim ""Përdorimi i përditshëm"" (GP-501)
Letër me rezolucion të lartë (HR-101N),
Letër fotografike Plus gjysmë-shkëlqyese (SG-201),
Premium Fine Art Rough <FA-RG1>
Letër fotografike që mund të ngjitet (RP-101)
Letër fotografike magnetike (MG-101)
Hekuri me pëlhurë të errët në transferime (DF-101),
Hekuri i lehtë i pëlhurës në transferta (LF-101),
Letër mat me dy anë (MP-101D)
Kartolina përshëndetëse (prodhuar nga Avery dhe RedRiverPaper),
Cardstock (prodhuar nga Neenah Paper dhe INKPRESS),
Canon Red Label Superior (WOP111)
Letër me ngjyra Canon Oce Office (SAT213)

Madhesia e letres

A4, A5, B5,A6, LTR, LGL, 4"" x 6"" (10x15cm), 5"" x 7"" (13x18cm), 7"" x 10"" (18x25cm), 8"" x 10"" (20x25cm), Square 5"" x 5"" (127mm x 127mm), Square 3.5"" x 3.5"" (89 mm x 89 mm), Card Size 55mm x 91 mm (2.17""x3.58"")
Envelopes(DL, COM10, C5, Monarch),

[Custom size]
width 55 – 216 mm, length 89 – 1200 mm

Lloji i skenerit

Skaner fotografish dhe dokumentesh me shtrat të sheshtë CIS

Madhesia e skenerit

A4/LTR

Maksimumi i kopjeve

deri 99 kopje

Konektimi

Hi-Speed USB (USB B Port)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n 12
Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Administration password
Wireless LAN Frequency Band: 2.4 GHz
PictBridge Wi-Fi13

Ekrani

Full Dot LCD (Monochrome)

Sistemim i operimit

Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
Operation can only be guaranteed on a PC with pre-installed Windows 7or later.
Printer driver and IJ Printer Assistant Tool available with following OS.
Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016、Windows Server 2019

Mac: OS X 10.12.6 ~ macOS 10.15

Chrome OS

Mobile Operating Systems: iOS®, iPadOS, Android™25

*OS compatibility confirmed at time of launch, please check the Canon Download Centre for support of subsequently released OS’s for this product.

Sistemet celulare të mbështetura

Canon PRINT Inkjet/SELPHY app14
Creative Park app15
Easy-PhotoPrint Editor app16

Dimenzionet

445 x 555 x 238mm

Garancioni

Deri 12 muaj

Menu Kryesore