Digital Handwriting Graphic Pad Paperless Drawing

8.00

Out of stock

Category:

Digital Handwriting Graphic Pad Paperless Drawing Tablet For Business Office

8.5 Inch : 8€
10 Inch : 10€
12 Inch : 12€

Zëvendësoni letrën me këtë tablet LCD 8.5” në të cilin mund të vizatoni dhe të shkruani pa shkaktuar rrëmujë në shtëpi.
Shkrimi dhe vizatimi nuk kanë qenë kurrë më të lehta!
Mund ta përdorni dhe ta merrni kudo me vete.
Inkurajon fëmijët të jenë kreativ.
Ekziston një buton me të cilin mund të fshini gjithçka që keni shkruar dhe mund ta përdorni përsëri.

Specifikat:

Product Name
LCD writing tablet for kids
Material
LCD Liquid cystal panel+Durable ABS Frame
Product size
135*228*6.8mm (8.5 inch)
160*242*6.8mm (10 inch)
185*285*6.8mm (12 inch)
Screen size
120*175mm (8.5 inch)
140*190mm (10 inch)
163*230mm (12 inch)
Weight
110g / 155g / 210g
Color
Black, Pink, Blue, Red, Green
Battery
CR2025 replaceable button cell battery
Lifespan
Product lifespan: 50,000 times
Battery lifespan: 6 months
Feature
LCD Writing Tablet uses high flexible liquid crystal technology, depending on the pressure sensing to display text, pictures and graphics, erasing over 500000 times.
• One click to erase, Lock key
• Stylus holder(stylus included)
• Durable, shatterproof plastic LCD
• Replaceable batteries
• Ultra thin, Portable
• Pressure-sensitive writing surface
• Paperless writing
Function
Lcd Writing Tablet for Sketch, writing, drawing, making list etc
Application
LCD Writing Tablet for office/school/home/gift
Package contains
1 Lcd writing tablet; 1 Stylus; 1 User manul; 1 Package box
Package
Gift box inside, carton outside
Certificate
CE/RoHS/FCC

Menu Kryesore