Kamerë e Brendshme Wireless – Batteri

40.0060.00 (-33%)

Out of stock

Specifikat:

Camera : 2.0MP 1080P Full HD
Image sensor 1/4″ color CMOS
Display resolution 1080P (1920×1080)
miniature. Lighting 0Lux (with infrared)
Lens Type MTV
Viewing angle 120°
Focal length 2.8 mm
LED 6 infrared LEDs
Infrared distance 10 meters (32 feet)
Day and night mode IR-CUT can automatically switch
Image compression H.264
Image frame rate 25fps
Resolution (1080P)
Input and output built-in microphone and speaker
Audio compression PCM / G.726, two-way audio
Storage Support SD card up to 128GB
Wifi 802.11b / g / n
Wireless network security WEP, WPA, WPA2
Remote access P2P, RPS
Indicator light blue red
PIR sensor 8 m (26 ft)
Battery standard 18650 (not included)
Charger DC5V/ 1A
Working temperature -20 ° C ~ 50 ° C
Working humidity 20%~85%; non-condensing

SKU: K202300006 Categories: ,

Përshkrimi

KAMERE E BRENSDHME ME BATERI MODEL 2020 🔴

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

Kamerë Wi-Fi me bateri (me jetgjatësi të baterisë deri në 1 muaj , bateri rimbushese permes kabllos se rrymes. ) kontrollë nga telefoni ose nga kompjuteri për vezhgimin e hapsirave. Percjell dhe regjistron zërin (2way audio) nga distanca (kudo që keni qasje në internet). Po ashtu kamera mund të detektojë automatikisht lëvizjet dhe të ju njoftojë përmes aplikacionit në telefon apo e-mailit!

Specifikat:

Camera : 2.0MP 1080P Full HD
Image sensor 1/4″ color CMOS
Display resolution 1080P (1920×1080)
miniature. Lighting 0Lux (with infrared)
Lens Type MTV
Viewing angle 120°
Focal length 2.8 mm
LED 6 infrared LEDs
Infrared distance 10 meters (32 feet)
Day and night mode IR-CUT can automatically switch
Image compression H.264
Image frame rate 25fps
Resolution (1080P)
Input and output built-in microphone and speaker
Audio compression PCM / G.726, two-way audio
Storage Support SD card up to 128GB
Wifi 802.11b / g / n
Wireless network security WEP, WPA, WPA2
Remote access P2P, RPS
Indicator light blue red
PIR sensor 8 m (26 ft)
Battery standard 18650 (not included)
Charger DC5V/ 1A
Working temperature -20 ° C ~ 50 ° C
Working humidity 20%~85%; non-condensing

Kamerë e Brendshme Wireless - Batteri

40.0060.00 (-33%)

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.