Kamerë Solare 4G SIM-CARD UBOX

128.00 124.99 (-17%)

1. Kamera jonë përdor vetëm kartën SIM 4G dhe nuk mbështet lidhjen me 3G / GSM / WiFi në shtëpi. Nuk kërkohet kabllo rrjeti LAN! Nuk ka nevojë të konfiguroni wifi! Nuk ka nevojë të lidhni telat dhe kabllot shtëpiake! Rrjeti ynë diellor 4G
2.kamera përdoret kryesisht në ambjent pa internet, nuk mund të furnizojë me energji elektrike, por ka sinjal celular me kartë SIM dhe diell. Duhet të vendosni SIM kartën në kamera dhe të lidheni me internetin përmes kartës SIM.
3. Kamera diellore nuk mbështet lidhjen e internetit me ruter. Kamera e rrjetit 4G mbështet ruajtjen në Cloud FTP! Kamerat e rrjetit 4G nuk mbështesin klientët lokalë të PC.
4. Mbështet aplikacionet celulare, sistemet iOS dhe Android. shikoni në çdo kohë, kudo. Mbështet audio me dy drejtime.

Clear
SKU: K2023000088 Categories: , ,

Additional information

Modaliteti i punës

Modaliteti i punës me konsum të ulët të energjisë, zgjimi i shpejtë në 0,2 sekonda

Paneli diellor

8W silic mono-kristalor

Bateria

6 copë 18650 bateri 18000MAH

Vizioni i natës

Distanca LED me dritë infra të kuqe / e bardhë 30 m, me ngjyra të plota 0.001 luks

Mbështet

Mbështet zbulimin e trupit të njeriut PIR dhe zbulimin humanoid të AI.

Distanca e zbulimit

0~12m

Modaliteti i alarmit

Telefonata në kohë reale ose mesazhe shtytëse

Këndi/Shpejtësia PTZ

Horizontal 355 °/Vertikal 100° ,Horizontal 55 °/S Vertikal 40°/S

Ruajtja

Ruajtja në renë kompjuterike ose 1 TF (Micro SD), max128G (rreth 20-25 ditë)

Mbështetje audio me dy drejtime

altoparlant/mikrofon të integruar

Fuqia maksimale e funksionimit

4W

Fuqia e gatishmërisë

0.003 W · Këllëf plastik me cilësi të lartë

Network

4G SIM Kartë

Menu Kryesore