Kamerë WiFi 5.5Inch 3.0MP, Ngjyrë Hiri

78.00 74.99 (-15%)

Clear
SKU: K2023000093 Categories: , ,

Specifikimi

Additional information

Struktura e sistemit

Sistemi i integruar Linux, struktura e çipit ARM

Çipi

AK3918E V330

Rezolucioni

3 MP

Rezolucioni i sensorit

1/2,9″SC2335

Lente

4 mm

Këndi i shikimit

80°

Pan-anim

Rrotullohet Horizontalisht:355° Vertikalisht:90°

Sasia e pikës së paracaktuar

6

Kriteri i kompresimit të videos

H.265/20FPS

Formati i videos

PAL

Ndriçimi minimal

[email protected](F2.0,VGC ON),O.Luxwith IR

Grila elektronike

Auto

Kompensimi i dritës së prapme

Mbështetje

Reduktimi i zhurmës

2D, 3D

Sasia LED

12 copë LED e bardhë + 12 copë LED infra të kuqe

Rrjeti

Transmetimi me valë WIFI (mbështetje protokollin pa tel IEEE802.11b/g/n).

Lidhje rrjeti

WIFI, AP Hotspot, porta e rrjetit RJ45

Shikimi i natës

Çelësi IR-CUT automatik, rreth 5-8 metra (ndryshon nga mjedisi)
Led i bardhë mund të kontrollohet në telekomandë nëpërmjet APP:1, Ndez .2, Fike.3, Auto

Audio

Mikrofoni dhe altoparlanti i integruar, mbështesin transmetimin audio me dy drejtime dhe në kohë reale

Alarmi

1, Zbulimi i lëvizjes dhe shtytja e figurës .2, Zbulimi i ndërhyrjes së njeriut me AI (opsionale)

Kamerë WiFi 5.5Inch 3.0MP, Ngjyrë Hiri

78.00 74.99 (-15%)

Add to Cart

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.