Kamere Wireless Dual Lense 10X

37.99 34.99 (-22%)

Clear
SKU: K2023000035 Category:

Additional information

Brendi

CareCampro

Lensi

2.8mm + 12mm Dual lens

Pixels

3.0MP

Zmadhimi imazhit

10X Zoom

Pamja naten

Vizion nate 30M shumëngjyrësh/Bardhë e zezë

Rrotullimi

horizontal 350 gradë/ vertikal 90 gradë dhe Zmadhimi 10X

Lidhja

wireless (WiFi) dhe me LAN kabull

Zeri

Flisni audio me dy drejtime Flisni në kohë reale

Supporton sistemet operative

Android/IOS/Windows

Menu Kryesore