Kamerë Wireless e Jashtme 3MP 4mm

27.00 23.99 (-29%)

Out of stock

Clear
SKU: K2023000096 Categories: , ,

Additional information

APP

V380Pro

Sensori

CMOS imazhi me ngjyra 1/2,8''

Formati i videos

H.265

Cilësia e videos

3.0 MP

Format audio

G.711A

Audio Intercom

Altoparlant dhe mikrofon i integruar, kthim në dy drejtime

Lentet e kamerës

Lente fikse 4 mm, lente full HD

Funksioni Pan/Pjerrësi

Motorizuar, horizontale: 350°, vertikale: 110°

Dritë IR LED

8 copë LED IR, 4 copë Led të bardhë + 4 copë LED IR, modaliteti i dritës së dyfishtë

Vizioni i Natës

Deri në 25 metra. Vigim nate plot ngjyra

Mbikëqyrje celulare

Mbështet pamjen e largët në telefonin inteligjent

Zbulimi i lëvizjes

Zbulimi i lëvizjes, Gjurmimi automatik

Alarmi

Sirenë e integruar, paralajmërim zanor dhe paralajmërim për ndriçimin LED. Njoftimet shtytëse të APP-së

Menu Kryesore