Karikues Wireless Samsung Duo Stand + Pad type

100.90

Në Stok

Duo Wireless Charger ju lejon të ngarkoni dy pajisje menjëherë. Të dy pikat kanë aftësi të shpejtë të karikimit me dalje 12W, kështu që ju mund ta vendosni poshtë dhe shpejt të riktheheni në fuqinë e plotë paisjen tuaj

Vendosni një telefon dhe Galaxy Watch tuaj, Gear S3, Gear Sport, ose ngarkoni dy telefona menjëherë.

Ju mund të ngarkoni telefonin tuaj si në formen e portretit ashtu edhe në atë të peizazhit, falë teknologjisë shumë-spirale brenda. Kështu që nëse po transmetoni ose shkruani, është e lehtë të vazhdoni edhe më tutje duke karikuar

Additional information

Brendi

Samsung

Perputhet

Galaxy Watch tuaj, Gear S3, Gear Sport, ose ngarkoni dy telefona menjëherë

Gjatësia e Kabllit

1.2 m

Dimensioni (WxHxD)

209,3 x 88,5 x 96,5 mm

Pesha

296 g

Menu Kryesore