Maus Gaming eShark ESL-M4 Naginata

55.00

Në Stok

Maus jashtëzakonisht i lehtë 60g i krijuar për një lojtar, fokusi kryesor i të cilit është performanca dhe rezultatet.
I pajisur me sensorin optik Pixart PMW3389, të bërë për saktësi dhe shpejtësi të lartë.

Ndriçim plotësisht i përshtatshëm RGB me 16.8 milion ngjyra. Me kalimin në anën e poshtme të mausit, mund të fikni plotësisht ndriçimin ose të ndizni ndriçimin me buton të ON / OFF. Me anë të softuerit mund të vendosni efekte të ndryshme ndriçimi ose të vendosni ngjyra të ndryshme për secilën cilësim të DPI.

16,000 DPI Pixart PMW3389 sensor optik me 400 IPS, përshpejtim 50G dhe 1000Hz.

NAGINATA është e pajisur me gjashtë butona të programueshëm në mënyrë të pavarur të cilat mund të përdoren gjithashtu si komanda makro. Butoni anësor, mbrapa dhe përpara, së bashku me butonin DPI, janë vendosur ergonomikisht për përshtatje optimale dhe komoditet.

Additional information

Brendi

eShark

Lloji i miut

Gaming 6D

Chipset

ixart PMW3389

Lloji i sensorit

Optik

Rezolucioni

Deri në 16.000 DPI

Polling

1000Hz

Përshpejtimi (acceleration)

50G

Jetëgjatësia

20 milion klikime – Butonat OMRON

Ndriçimi

RGB

Interface

USB 2.0

Gjatësia e kabllit

1.8m

Përmasat (mm)

126 x 65 x 39 mm

Pesha

60g

Materiali

Plastikë

Ngjyra

E zezë

Menu Kryesore