Mbajtës për TV, LCD Manhattan,levizës, 37″-90″, 75 kg, 461290

89.90

Në Stok

Ky mbajtës me Lëvizje të Plotë Manhattan përdor çelik të rëndë në mënyrë që të mund të zgjasni me siguri TV-në tuaj për të gjetur pozicionin më të mirë të shikimit nga pothuajse kudo në dhomë.Në përputhje me VESA dhe i ndërtuar nga materiale cilësore, ky mbajtës përshtatet me një sërë madhësish të ekranit. I pershtatshem per dhomën tuaj të ndenjes, dhomën e gjumit , si dhe për përdorime komerciale në hotele, klasa, salla konferencash, për sinjalistikë dixhitale dhe më shumë. Kudo që ta instaloni, ky mbajtes vendos përvojën më të mirë të shikimit të TV

Additional information

Brendi

Manhattan

Optimizoni pamjet

me pjerrësi prej -15 ° në 5 °, rregullim të nivelit 60 ° dhe kthyeshëm ±3°

Zgjat TV

deri në 63.5 cm (25 inç) nga muri

Ndërtim

çeliku i rëndë

Instalim i lehtë

ideal për shtëpi, zyra dhe aplikime komerciale

Përmbush standardet VESA

VESA: 200 x 200, 300 x 300, 400 x 200, 400 x 400, 600 x 400, 800 x 400

Mbështet

një TV të sheshtë ose të lakuar nga 37 "në 90" deri në 75 kg (165 lbs.)

Menu Kryesore