Orë FitBit Versa 3 e kaltër mbyllur/artë e lehtë

239.00

Në Stok

Orë inteligjente + GPS që vendos motivimin në dore. Motivimi, frymëzimi, personalizimi: GPS i integruar – lini telefonin tuaj në shtëpi dhe gjurmoni ritmin dhe distancën gjatë vrapimit, vozitjes dhe më shumë me GPS të integruar, më pas shikoni hartën e intensitetit të stërvitjes në aplikacionin Fitbit; Rrahjet e zemrës 24/7– maksimizoni stërvitjen me zonat e rrahjeve të zemrës, monitoroni fazat e gjumit dhe vlerësoni më mirë djegien e kalorive me PurePulse 2.0, teknologjinë e përmirësuar të rrahjeve të zemrës nga Fitbit .; Zonat aktive në minuta – përdorni rrahjet e zemrës suaj në pushim për të matur përpjekjet tuaja të stërvitjes dhe për t’ju dhënë një tingull kur rritni intensitetin për të përfituar sa më shumë nga stërvitja juaj; Gjurmimi i  gjumit dhe rezultatet e gjumit – Monitoroni kohën tuaj në gjumë të lehtë, të thellë dhe REM, më pas merrni një rezultat gjumi për të kuptuar më mirë cilësinë e gjumit tuaj çdo natë. Jetëgjatësia e baterisë 6+ ditë me karikim të shpejtë. Rripat e madhësive S dhe L të përfshira.

Additional information

SHËNDETI

Gjurmimi i rrahjeve të zemrës 24/7
Njoftimet për ritmin e parregullt të zemrës
Monitorimi i ngopjes me oksigjen (SpO2).
Njoftimet për rrahjet e larta dhe të ulëta të zemrës
Ndryshimet e temperaturës së lëkurës
Fazat e gjumit dhe rezultati i gjumit
Alarm Smart
Modaliteti i gjumit (Sleep)
Rezultati i menaxhimit të stresit
Zbulimi i gërhitës dhe zhurmës
Reflektime
Seanca udhezuese te frymarrjes
Shkalla e frymëmarrjes
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës
Gjurmimi i shëndetit menstrual
Përkujtues të personalizuar

FITNESI

Njoftime per ushtrime-apo pushim
GPS i integruar
Harta e intensitetit të stërvitjes – Vetëm në aplikacion
Minutat e Zonës Aktive
Gjurmimi i aktivitetit gjatë gjithë ditës
I papërshkueshëm nga uji ne not
20 mënyra ushtrimesh të bazuara në qëllime + SmartTrack™
Niveli i fitnesit kardio

SMART

Përvojë muzikore
Thirrje nga kyçi juaj
Njoftimet e telefonatave, teksteve dhe aplikacioneve
Asistent zanor
Fitbit Pay™
Aplikacionet në kyçin tuaj
Gjej telefonin App
Modaliteti "Mos shqetëso"

DIZAJN DHE MË SHUMË

Bateri 6+ ditore
Karikimi i shpejtë
Ekran Always on display
Qindra fytyra të orës
Aksesorë
Aplikacioni Fitbit

Menu Kryesore