Peshore smart ACME SC103, e zezë

39.00

Në Stok

Me peshoren inteligjente ACME SC103 Bluetooth ju mund të matni jo vetëm peshën tuaj. Ju mund të gjurmoni ndryshimet e yndyrës së trupit tuaj. Përveç kësaj, ju mund të kontrolloni BMI-në tuaj dhe të shihni se ku qëndroni sipas moshës dhe gjinisë tuaj me peshën tuaj. Një funksion tjetër i shkëlqyeshëm matja e BMR e cila ju tregon se sa kalori ju nevojiten për të kryer funksione themelore ditore, si frymëmarrja ose tretja. Të gjitha këto statistika shkojnë në telefonin tuaj sapo ta sinkronizoni me peshoren, në mënyrë që të mund të gjurmoni me lehtësi trendet dhe të shihni ndryshimin e rezultateve në aplikacionin special.

Additional information

Pesha neto

1.04 kg

Funksioni i kujtesës

Po

Lloji

Peshore elektronike

Njësia matëse

kg; lb; st

Pesha (kapaciteti) maksimal

180 kg

Matja të masës trupore (BMI)

Teknologjia BIA

Analiza e yndyrës trupore

Po

Saktësia

100 g

Fikja automatike

Po

Lidhjet

Bluetooth v4.0

Matja e Shkallës Metabolike (BMR)

Po

Menu Kryesore