PIX-LINK LV-WR08

24.99

Në Stok

300 Mbps ruter pa tela Përsëritës Wifi i routerit USB 802.11 B/G/N WPS 2.4G Zgjatësi i ruterit të rrjetit Antena Wifi Repitidor për shtëpi
Karakteristikat:
Në përputhje me IEEE 802.11n për të siguruar një shpejtësi të dhënash me valë deri në 300 Mbps.
Një portë RJ45 WAN me negocim automatik 10/100M, katër porte LAN me negocim automatik 10/100M rj45, mbështetje Mdi/MDIX
Ofron enkriptim sigurie WPA/WPA2,WPA-PSK/WPA2/PSK.
Ndan të dhënat dhe aksesin në internet për përdoruesit, mbështet qasjen në internet IP dinamike/statike/PPPOE/PPTP/L2TP.
Mbështet hostin DMZ, DNS dinamike, kursin statik.
Ofron lidhje automatike në internet në një kohë të caktuar.
Serveri i integruar DHCP mbështet shpërndarjen statike të adresave IP.
Mbështetja e murit të zjarrit të integruar IP, filtrimi i emrit të domenit dhe mac.
Lidhet me internetin sipas kërkesës dhe shkëputet nga interneti kur skanon për PPPOE
Mbështet përmirësimin e firmuerit dhe menaxhimin e uebit.

Additional information

Brendi

PIX-LINK

Shpejtësia e internetit

Up to 300Mbps

Antena

4*5dBi Fixed Omni Directional Antenna

Frekuencat

2.4-2.4835GHz

Funksionet bazike

Enable/Disable Wireless Radio, WDS Bridge, WMM, Wireless Statistics

Furnizimi me Energji

5VDC / 1A

Interface

4×10/100Mbps LAN PORTS 1×10/100Mbps WAN PORT

Security

64/128/152-bit WEP / WPA / WPA2,WPA-PSK / WPA2-PSK

Menu Kryesore