Poq Elektrike Kamere

19.99

Out of stock

Clear
SKU: K2023000056 Categories: ,

Additional information

Brendi

V380pro

Dizajni superior

i rrotullueshëm + 180° i përdredhur + ndërfaqja e fillit e shkallëzuar

Pamje panorama

360 fish eye

Rezulocioni

2.0 MP me definicion të plotë të lartë

Detektimi

Detektimi i levizjeve

Ruajtja e videos

Micro SD dhe ruajtja në cloud

Rrjeti

Zona e integruar e AP, rrjeti me valë

Sistemet operative të mbështetura

Android, iOS,windows

Përdorimi

i brendshëm dhe i jashtëm

Menu Kryesore