PowerBank 50000mAh Super Fast Charge

42.9948.00 (-10%)

Në Stok

Categories: ,

Additional information

Modeli

V1105

Hyrja Me porte

mikro, rrufe dhe tip c hyrje DC 5V,2.1A

Dalje

DC 5V,2.0A, 2 usb

ngjyra

e bardhë

kapaciteti

50000 mah

qeliza e baterisë

AAA me cilësi të lartë më shumë se 500 herë ricikloni jetëgjatësinë

Menu Kryesore