Spliter 4K Compact 4-Port HDMI, Manhattan 207706

49.00

Në Stok

Shpërndani me lehtësi një sinjal të vetëm Ultra-High-Definition (UHD) në ekrane të shumta.
Ndarësi HDMI 4K i Manhattan me përforcues të integruar transmeton një sinjal HDMI 4K nga një burim i vetëm UHD deri në katër ekrane UHD.
Cilësia më e mirë e mundshme e imazhit dhe instalimi i lehtë
Pajtueshmëria e plotë me HDMI dhe HDCP 1.4 siguron që Spliteri HDMI 4K i Manhattan nuk ofron asgjë më pak se performanca dhe besueshmëria me cilësi të lartë. Ai jep rezolucion kinematografik 4K dhe mbështet video 3D, Deep Color, si dhe audio LPCM, DTS dhe Dolby TrueHD.Nuk kërkohet konfigurim softueri ose hardueri ose cilësime të ndërlikuara.

Rezolucioni 4K@30Hz, video e plotë 3D dhe Deep Color
Mbështet bandwidth të videos deri në 340 MHz dhe 3,4 Gbps për kanal (10,2 Gbps në total) për ekranet 4Kx2K
Mbështet 36-bit ngjyra të thella (12-bit për kanal) dhe hapësirën e ngjyrave sYCC
Mbështet audio të kompresuar DTS-HD Master, Surround Sound 7.1, Dolby TrueHD dhe audio të pakompresuar LPCM me 8 kanale
Në përputhje me HDCP
Ndarëse të shumta (gjithsej pesë) mund të kaskadohen për të mbështetur 16 ekrane 4K
Punon me sistemet e lojërave PlayStation dhe Xbox, lojtarët Blu-ray, set-top boxes, marrës satelitor dhe më shumë
Plug and Play
Konektor të veshura me ar për lidhje pa korrozion

Additional information

Brendi

Manhattan

Rezolucionet e mbështetura të videove

DTV/HDTV: 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p/4K@30Hz

Standardet dhe Certifikatat

HDCP 1.4
CTS 1.4b
CE
FCC
RoHS2

Gjatesija nga burimi në spliter dhe nga spliterii në ekran

deri në 15 m (49 ft.)

Furnizimi

5 VDC / 1 A; 70 cm (2,3 ft.)

Konsumi i energjisë

5 W

Menu Kryesore