Tastierë Gaming White Shark Shinobi, Mekanike, GK-2022 e bardhë

44.90

Në Stok

Additional information

Brendi

White shark

Butona mekanikë

OUTEMU të nivelit të lojërave me jetëgjatësi 50 M goditje të tasteve

anti-GHOST

22 butona

Dritë e pasme

LED RAINBOW me 17 mënyra, shkronja të ndriçuara dhe intensitet të rregullueshëm

Lidhja

TYPE C> USB 2.0 – kabllo e thurur 1.5 m

Përmasat

290 x 100 x 39 mm

Pesha

390g

Materiali

Plastikë

Paraqitja "Layout"

US

Ngjyra

Bardhë

Menu Kryesore