• Çantë Multi-Funksionale

  – Material që i reziston ujit
  – Ngjyra komplet e zezë dhe hiri (gri) me të zezë
  – Xhepa dhe hapësira të shumta për gjithçka
  – Hapësira e posaçme për këpucë
  – Xhepin për pasaportë dhe dokumente
  – Mund të përdoret si çantë shpine, çantë krahu apo për ta bartur në dorë
  – Pesha 1.3kg
  – Kapaciteti 40 litra

  30.0060.00

  Çantë Multi-Funksionale

  30.0060.00

Menu Kryesore