• Qantë Profesionale

  🔴 Super Oferte! Qantë e Profesionale.

  Qantë për libra, llaptop dhe shumë gjera tjera që ju nevojiten
  Materiali, 60% lekurë dhe 40% masë speciale najlon
  Port te USB-së për mbushje të telefonit

  Specifikat:
  Dimenzioni, 41 x 30 x 12 cm
  Rezistente ndaj ujit

  22.00

Menu Kryesore