7 Inch Wireless Video Doorbell Intercom 2.4GHz Digital Door Phone System

150.00170.00 (-12%)

Në Stok

1. Teknologjia e kërcimit dhe e enkriptimit të frekuencës dixhitale 2.4 GHz, distanca e transmetimit deri në 300 metra në zonë të hapur, anti-ndërhyrje e fuqishme;

2. Pamje e qartë natën: mund të kapë imazhe në mjedis me ndriçim të ulët. Ky model është ende shumë i qartë në 5 m, ndërsa telefoni i përgjithshëm i derës vidoe nuk i kalon 1 m.

3. Mburoja e shiut për kamerën e jashtme është e disponueshme;

4. Paneli me ngjyra TFT dixhital 7 inç;

5. Xham kalitës me qëndrueshmëri të lartë, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe gërvishtjeve, jetë më e gjatë e punës;

6. Tastet me prekje me ndjeshmëri të lartë

7. Monitor, zhbllokim me valë, telefonatë dhe bisedë pa duar;

8. 16 melodi akorde dhe vëllimi i melodisë është i rregullueshëm;

9. Data dhe ora shfaqen në ekran;

10. Monitori i brendshëm ruan deri në 100 copë fotografi, fotografitë shënojnë datën dhe kohën;

11. Shkëlqimi dhe vëllimi i të folurit janë të rregullueshme

12. Bateria BL-5J e kamerës dhe monitorit është e zëvendësueshme dhe e rikarikueshme;

13. Kamera e jashtme ka dy mënyra pune:

1) Futja e përshtatësit të rrymës.

2) Duke përdorur baterinë, mund të funksionojë rreth 15 ditë.

14. Me kontrollin e zhbllokimit me valë, funksionin e alarmit të ngacmimit;

15. Një kamerë e jashtme mbështet deri në 3 copë monitorë të brendshëm dhe anasjelltas;

16. Njësia e jashtme me funksionin e alarmit të ngacmimit, dhe nëse vazhdoni të shtypni tastin e thirrjes së jashtme për më shumë se 5 sekonda, do të fikë baterinë e baterisë, do të ndizet sërish.

17, ai mbështet karikuesin diellor.

3.Parametrat Teknikë

SKU: K2023000068 Categories: , ,

Additional information

Shikimi i natës IR

natën, i dukshëm brenda 5 m

Këndi i shikimit

92° Këndi i gjerë

Instalimi

E montuar në mur

Pjesa e Brendshme

Pjesa e Brendshme

Ekrani

LCD TFT me kënd të gjerë 7\'\', Ekran 16:9

Fuqia hyrëse

AC100V-240V 50Hz-60Hz

Rezolucioni

800*RGB*480

Prodhimi i fuqisë

DC 5V/1A

Koha e gatishmërisë

7 days

Madhësia

226(L)*135(W)*23(H)mm

Pesha neto

0.48kg

Temperatura e punës

-40°C~+70°C

bateri

BL-5J 1320mAh

Menu Kryesore