Kamer e Jashtme Wireless Ycc365 Plus

60.00100.00 (-40%)

Out of stock

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

Specifikat:
30-50M Day and Night Vision
Support Motion Detection and Alarm Tone Function
Support wireless(Wifi) and Wired two Mode
Support Two-Way Audio Talk Speak Real Time
Support ONVIF 2.0, Work with Our NVR
Support Pan 320 degree/ Tilt 90 degree And 4X Digital Zoom
Support TF Card Max 128 GB And one Month Free Cloud recording.
Remotely View via the App “care smart camera” on Smartphone

Megapixels: 2.0MP
Power Supply: Normal
Audio Output: Two way Audio
IR Distance: 10 IR LEDs with 15 Metres IR distance
IR Distance(m): 15M
Viewing Angle : 75°
Power Consumption(W): 6W
Connectivity: IP/Network Wireless
Dimensions (L x W x D)(mm): 130MM*110MM*70MM
Technology: Horizontal:355 vertical:90

SKU: K202300002 Categories: , Tags: , ,

Përshkrimi

Kamer e Jashtme Wireless Ycc365 Plus + Auto Tracking.🔴

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

Kamere e Jashtme rezitente ndaj ujit , shiut , bores , modeli më i ri i kameres 360° me mundësi te monitorimit nga telefoni juaj 24/7 si dhe opsionin e lëvizjev detektuese , Kamera lajmëron në telefon kur ka lëvizje , kamera inqizon zërin dhe po ashtu kamera ka night vision për inqizime gjat natës.

Specifikat:
30-50M Day and Night Vision
Support Motion Detection and Alarm Tone Function
Support wireless(Wifi) and Wired two Mode
Support Two-Way Audio Talk Speak Real Time
Support ONVIF 2.0, Work with Our NVR
Support Pan 320 degree/ Tilt 90 degree And 4X Digital Zoom
Support TF Card Max 128 GB And one Month Free Cloud recording.
Remotely View via the App “care smart camera” on Smartphone

Megapixels: 2.0MP
Power Supply: Normal
Audio Output: Two way Audio
IR Distance: 10 IR LEDs with 15 Metres IR distance
IR Distance(m): 15M
Viewing Angle : 75°
Power Consumption(W): 6W
Connectivity: IP/Network Wireless
Dimensions (L x W x D)(mm): 130MM*110MM*70MM
Technology: Horizontal:355 vertical:90

Kamer e Jashtme Wireless Ycc365 Plus

60.00100.00 (-40%)

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.