Dron Quad-Copter SYMA X5HW

77.9987.99 (-11%)

Out of stock

TRANSMETIMI I IMAZHIT HD në kohë reale
Me teknikën e transmetimit të imazhit HD të katërkopterit, mund të shikoni foto ajrore HD në kohë reale duke përdorur SYMA FPV. Ajo që duhet të bëni është të shkarkoni APP SYMA FPV në pajisjet tuaja celulare dhe të lidheni me transmetuesin.
Categories: ,

Additional information

Numri i artikullit

X5HW

Kamera HD

Foto/Video (0.3MEGA)

Bateria

3,7 V 500 mAh Li-poli (përfshirë)

Bateria e transmetuesit

bateri 4″AA” (nuk përfshihen)

Koha e karikimit

Rreth 130 minuta

Koha e fluturimit

Rreth 7.5 minuta

Distanca e kontrollit

Rreth 50 metra

Madhësia e produktit

33 X 33 X 11 cm

Madhësia e kutisë

41,5 X 34 X 9,5 cm

Frekuenca

2.4G

Menu Kryesore