GAME 4 PIECE SET K40

28.00

Në Stok

Additional information

Paketa Perfshinë

Tastierë 4-copëshe + telefona me kokë + maus + tastierë maus

Kufje

Set tingulli me cilësi të lartë me mikrofon

Mausi i lojërave me tela

Sensori me precizion të lartë jep saktësi të saktë, ndërsa mikro-çelsat e klasës së lojrave sigurojnë jetëgjatësi, qëndrueshmëri më të madhe dhe reagim ekstrem, duke ju dhënë një avantazh edhe më të madh ndaj konkurrencës tuaj

Multi-media dhe anti-ghosting

Çelësat janë të qetë, të dizajnuar për jetëgjatësi, qëndrueshmëri duke dhënë reagime precize prekëse. Lidhës USB i tastierës numerike të plotë për një lidhje të besueshme dhe performancë maksimale të lojës

Përputhshmëria

Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ose Windows XP, mbështetje e kufizuar e tastierës Mac OS.

Menu Kryesore