Gjurmues Makinash GPS me Jetëgjatësi 6000 mA Baterie

59.9974.99 (-20%)

Në Stok

Additional information

1

Ndezja dhe fikja me telekomandë

2

Ndjekja e vetme

3

Monitorimi

4

Ruajtja e të dhënave

5

Alarmi gjeo-gardh

6

Alarmi i lëvizjes

7

Alarmi mbi shpejtësinë

8

Alarmi i dridhjeve

9

Vendosni të gjitha modalitetet e alarmit

10

Thirrja e shkaktuar nga tingulli

11

Kontrolloni gjendjen e mjetit

Madhësia

62×81 x35 mm

Rrjeti

GSM/GPRS

frekuenca

850/900/1800/1900 Mhz

Moduli GSM

MT6260

Çip GPS

Ublox7020

Ndjeshmëria GPS

-159 dBm

Saktësia GPS

5 m

Bateria

Bateri e integruar 3.7 V 6600 mAh

Menu Kryesore