Helmet MSH-10

64.9979.99 (-19%)

Në Stok

Helmet MSH-10

Materiali: EPS + PC
Përmasat: M (54-57 cm, 350 g) L (58-61 cm, 360 g)
Bateria: Litium Polimer-750 mAh
Kohëzgjatja: > 20 orë përdorim aktiv
Karikimi me USB: 3 orë
Dritat: 4 mënyra Drita e përparme dhe e pasme

Menu Kryesore