Kamer e Jashtme Wireless V380 Pro

45.0065.00 (-31%)

Out of stock

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

Specifikat:
Support digital zoom
2.0MP 1080P HD Enhanced Imaged quality
320deg PTZ pan tilt rotation vertical 9odeg
Three night vision modes
30-50M Day and Night Vision
Built-in AP wifi hotspot
Support digital zoom
Weatherproof and dustproof
Flexible&secure storage options

Support
Support multi-platform Mobile remote monitoring
Support Motion Detection and Alarm Tone Function
Support wireless(Wifi)and Wired two Mode
Support Two-way Audio Talk Speak Real Time
Support Pan 320 degree/ Tilt 90 degree And 4X Digital Zoom
Support TF Card Max 128 GB

SKU: K202300004 Categories: , Tags: , ,

Përshkrimi

KAMER E JASHTME 360° WIRELESS 2.0MP V380 Pro🔴

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

Kamere e Jashtme Rezistente ndaj ujit , shiut , bores , modeli më i ri i kameres 360° me mundësi te monitorimit nga telefoni juaj 24/7 si dhe opsionin e lëvizjev detektuese , Kamera lajmëron në telefon kur ka lëvizje , kamera inqizon zërin dhe po ashtu kamera ka night vision për inqizime gjat natës.

Specifikat:
Support digital zoom
2.0MP 1080P HD Enhanced Imaged quality
320deg PTZ pan tilt rotation vertical 9odeg
Three night vision modes
30-50M Day and Night Vision
Built-in AP wifi hotspot
Support digital zoom
Weatherproof and dustproof
Flexible&secure storage options

Support
Support multi-platform Mobile remote monitoring
Support Motion Detection and Alarm Tone Function
Support wireless(Wifi)and Wired two Mode
Support Two-way Audio Talk Speak Real Time
Support Pan 320 degree/ Tilt 90 degree And 4X Digital Zoom
Support TF Card Max 128 GB

Kamer e Jashtme Wireless V380 Pro

45.0065.00 (-31%)

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.