Kamerë e Brendshme Wireless

30.0040.00 (-25%)

Out of stock

Specifikat :
Pixels : 2.0MP
Processor T21L+SP140A
Manual video format MP4(1920*1080P, storage in mobile)
Image sensor 1/4 HD CMOS 2 megapixel CMOS sensor
Built in lens 3.6mm
Net weight 104g
Night Vision
6pcs ir lights,night vision 10 meters,power consumption 1W;Control the ir light and IR-CUT switch through photoresistance
Supply voltage DC 5V1.6A

Kamerë Inteligjente HD me WiFi dhe me lëvizje 360°

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

Kontrollojeni kamerën me telefonin tuaj
Përdoreni si masë sigurie në shtëpinë apo zyrën tuaj
Perfekte për të kontrolluar fëmijët
Ofron pamje shumë të mirë si ditën ashtu edhe në terr
E ka funksionin për detektimin e lëvizjeve
Lidhet me WiFi ose LAN
Ka altoparlantë dhe mikrofon
Mund t’i vendosi memory card për të xhiruar
Shumë e lehtë për t’u përdorur

Specifikat :
Pixels : 2.0MP
Processor T21L+SP140A
Manual video format MP4(1920*1080P, storage in mobile)
Image sensor 1/4 HD CMOS 2 megapixel CMOS sensor
Built in lens 3.6mm
Net weight 104g
Night Vision
6pcs ir lights,night vision 10 meters,power consumption 1W;Control the ir light and IR-CUT switch through photoresistance
Supply voltage DC 5V1.6A

Menu Kryesore