Kontroller Gaming White Shark Legion RGB për PC, PS4, PS3, Switch, transparente

44.55

Në Stok

Additional information

Brendi

White Shark

Numri i butonave

19

Gjatësia e kabllit (m)

1 m

Dridhje:

Po, motor i dyfishtë

Ngjyra

Kuti transparente

Interface

Bluetooth 5.0, Type-C

Dimensionet (mm)

152x115x58

Bateria

Li-Polymer, 800 mAh

Pesha (g)

220

Distanca e punës (m)

8-10

Përputhshmëria

Android, iOS 13.0+ (MFI), N-Switch (pa sensor), PC Windows (me valë), konzolla PS4/PS3

Koha e karikimit (h)

2 – 2,5 h

Materiali

Plastikë

Të tjera

Ndriçim LED, Funksione Turbo dhe Clear, Rikonfigurim i butonave në pajisjet Android me një aplikacion shtesë.

Menu Kryesore