Kufje Samsung Galaxy Buds Live

199.00

Në Stok

Kufjet e projektuara për t’u sintonizuar në çdo moment. Me një formë tërheqëse dhe dizajn ergonomik, një përshtatje që lejon të hyjë mjedisi juaj natyral dhe një altoparlant të optimizuar për një përvojë më të mirë. Ky është tingulli i krijuar për veshët tuaj.

Dizajni tërheqës i Galaxy Buds Live dallohet, edhe kur është brenda veshit tuaj. Ato kanë një sipërfaqe të pastër me shkëlqim dhe madje vijnë së bashku me një kasë të frymëzuar nga kutitë e bizhuterive, për t’u përshtatur në dorë kur jeni në lëvizje.

Galaxy Buds Live përshtaten butë brenda veshit, duke ju dhënë një përshtatje për komoditet gjatë gjithë ditës me më pak lodhje. Prandaj, shkoni për në punë, dhe kudo pa i lënë kufjet të dalin nga veshët.

Altoparlantët 12 mm me tingull nga AKG funksionojnë së bashku me dizajnin ergonomik të Galaxy Buds Live për të transmetuar tingull të bollshëm, ndërsa drajveri i madh dhe kanali i basit emetojnë bas të thellë me një qarkullim ajri që e lejon tingullin të qarkullojë pa ndërprerje.

*Active Noise Cancellation (ANC) në Galaxy Buds Live ka marrë UL Verification për anulimin e zhurmave të jashtme deri 97% në 172.27Hz

Additional information

Brendi

Samsung

Bluetooth

v5.0

Perputhshmeria

Android 5.0 ↑ , 1.5GB ↑ / iPhone 7 ↑, iOS 10 ↑

Sensorët

Accelerometer, Gyro, Infrared, Hall, Touch, Grip, VPUSensorët

Pesha e kufjes së veshit

5.6 g

Bateria

Deri në 8 orë dëgjim pa ndërprerje

Deri në 29 orë të jetëgjatësisë së baterisë kur kufjet dhe kutia janë 100%

Menu Kryesore