MS Energy e10

499.90579.00 (-14%)

Në Stok

MS Energy e10

Skuter elektrik është një mjet i përshtatshëm transporti për turmat e qytetit! Mekanizmi i fuqishëm dhe i shembur siguron lëvizshmëri dhe përdorim të lehtë. Kur të mos jetë e nevojshme, palos skuterin dhe merre me vete! Ndërtimi i çelikut, lehtësia e përdorimit dhe gamën e vozitjes deri në 40 km, e bën atë ideal për punën e përditshme në qendër të qytetit! Rrotat e mëdha 10″ të ajrit, thithës i goditjes së përparme dhe të pasme, frenat e disqeve të përparme dhe të pasme e bëjnë vozitjen të rehatshme pa pasur nevojë për ndalime të shpeshta në gungë dhe pengesa të zakonshme në rrugët e qytetit. Skuteri ka gjithashtu një frenim të pasëm elektrik që kthen energjinë në bateri kur frenon, duke e karikuar kështu.

Seria e re E e skutereve elektrike MS Energy është ideale për të gjithë ata që do të përdorin skuterin çdo ditë. Një bateri e fuqishme, një motor i fortë me tre shpejtësi dhe një shkelja më e madhe silikoni do t’ju japë udhëtimin ideal me një shpejtësi më të lartë dhe një gamë më të lartë.

 

Specifikimet

Madhësia e rrotave 10″
Shpejtësia maksimale
35 km/h
Lloji i kornizës i kornizës së çelikut
Ngjyra
zezë,e bardhë
Motorri 450W
Max Power (kulmi) 800W
Bateria
48V/12.5Ah
Koha e mbushjes
4-5h
Varg
40 km
Lloji i frenit Rear Disc Brake & EBS
Maksimumi i ngarkesës 120 kg
Pezullim Mbrapa
Opsione të tjera Mundësi për të përfunduar
Pesha 18 kg
Shfaq (shfaq) Po, LCD
Drita Po, ndriçimi LED

+ kasetë reflektuese
Dimension thread / tread cm 1150 x 1120 x 500 mm
Maks. Ngjitu <20°

 

Menu Kryesore