MS ENERGY eScooter r10

680.00 650.00 (-4%)

Clear

Additional information

Madhësia e rrotave

20″ + 16″

Lloji i kornizës

prej alumini

Motori

350 W

Shpejtesia maksimale

25 km/h

Bateria

36 V, 10.2 Ah

Koha e karikimit

6-7 Ore

Lloji i frenave

Frena e diskut e përparme dhe e pasme

Ngarkesa maksimale

120 kg

Pesha

14 kg

Ekrani

LCD

Përmasat

(L) 1660 x (W) 600 x (H) 1200 mm

Dimensionet pas montimit

(L) 1660 x (W) 160 x (H) 1150 mm

Garancion

12 muaj

Distanca me nje mbushje

Deri 30 Km

Menu Kryesore