NEUTRON n1

269.00289.00 (-7%)

Out of stock

NEUTRON n1

  • Tranzicioni nga rruga në rrugë dhe prapa nuk është më një problem. Rrotat dimensionet 8″ dhe absorbues i goditjes së përparme do ta bëjnë në mënyrë të përkryer këtë detyrë! Një rehati shtesë dhe siguria e udhëtimit tuaj është kontribuar nga një goma e ajrit të përparme dhe një timon 55 cm lartësi të gjerë të rregullueshme. Mekanizmi i palosjes së aluminit të lehtë dhe dorezën e palosjes e bëjnë të gjithë skuterin të lehtë për t’u palosur dhe për t’u mbajtur. Frena e pasme do të kujdeset për frenim të sigurtë.

Specifikimet

Madhësia e rrotave 8″
Shpejtësia maksimale 25 km/h
Lloji i kornizës Alumini
Ngjyra E zezë
Motorri 250W
Max Power (kulmi)
Bateria 24V, 8Ah
Koha e mbushjes
Varg 18km – 22km
Lloji i frenit Frena daulle e pasme
Maksimumi i ngarkesës 120 kg
Pezullim Po, përpara
Opsione të tjera Mundësi për të përfunduar
Pesha 12.5kg
Shfaq (shfaq) Po, LCD
Drita Po, lejla të përparme dhe të pasme
Dimension thread / tread cm gjatësi x gjerësi x lartësi 65.5 x 16 x 5
Maks. Ngjitu 15°

Menu Kryesore