Smart padlock MSI-20s

69.9994.99 (-26%)

Në Stok

Additional information

Brendi

MS

Bllokues i Rrotave

Smart MSI-20s padlock

Diametri i kunjave të kyçjes

5,5 mm

Bateria

3.7 V / 400 mAh

Jetëgjatësia e baterisë

2-3 muaj

Temperatura

-10 ° C deri +60 ° C

Përmasat

74 x 36 x 57 mm

Alarmi

110 dB

Applikacioni falas

MS Energy Lock, i disponueshëm për iOS dhe Android, njoftime

Menu Kryesore