Extender Kit 1080p HDMI – IP, Manhattan 207959

139.00

Në Stok

Zgjatni me lehtësi një sinjal high-definition nëpërmjet një kablloje të vetme Ethernet

Manhattan 1080p HDMI over Ethernet Extender Kit është zgjidhja ideale për të lidhur pothuajse çdo burim HDMI (PlayStation, Xbox, Blu-ray player, marrës satelitor, regjistrues dixhital, etj.) me një ekran HD ose projektor deri në 120 m (369 ft). larg duke përdorur një IP Network dhe një kabllo të vetme Ethernet. Këta zgjerues HDMI me fuqi ofrojnë video me rezolucion 1080p dhe transmetim audio me shumë kanale në distanca më të gjata sesa është e mundur vetëm me kabllot HDMI. Plus, modulet e transmetuesit dhe marrësit kanë porte shtesë 3,5 mm për Infrared (IR) për të lejuar kontrollin e burimit nga vendndodhja e ekranit.

Zgjidhje fleksibile për shumë aplikacione A/V

Ideale për shfaqje tregtare, klasa, kinema në shtëpi, salla konferencash, zyra biznesi dhe aplikacione për shitje, Manhattan 1080p HDMI- IP Extender Kit është një zgjidhje me kosto efektive që rrit dhe shtrin një sinjal HDMI aty ku nevojitet. Kablloja Ethernet – UTP, SSTP ose SFTP (kabllot nuk përfshihen) – është më pak e shtrenjtë dhe më e lehtë për t’u instaluar sesa kabllot HDMI dhe përsëritësit e sinjalit. Kur përdoret me pajisjen tonë Extender, ky kabllo jep një pamje të qartë, dhe të gjallë në distanca më të gjata.

Ndërtim cilësor dhe instalim i lehtë

HDCP në përputhje me HDMI, kompleti Manhattan 1080p HDMI-IP Extender është testuar për të garantuar performancën dhe besueshmërinë. Instalohet shpejt pa pasur nevojë të ekzekutojë softuer ose të instalojë pajisje shtesë.

Zgjat një sinjal HDMI nga një burim HDMI në një monitor ose projektor High Definition (HD) deri në 120 m (396 ft.) duke përdorur një ndërprerës rrjeti të pamenaxhuar dhe një kabllo Ethernet
Punon me infrastrukturat ekzistuese të rrjetit nëpërmjet TCP/IP
Mbështet tre konfigurime lidhjeje: lidhje direkte nga njësia e transmetuesit (Tx) me njësinë e marrësit (Rx); Kalimi i njësisë Tx në rrjet në njësinë Rx; Kalimi i njësisë Tx në rrjet në shumë njësi Rx
Mund të lidhë deri në 250 ekrane në rrjet me njësi shtesë Rx
Mbështet bandwidth të videos deri në 165 MHz dhe 1,65 Gbps për kanal (4,95 Gbps në total) për ekranet 1080p
Mbështet formatin e audios të pakompresuar me 8 kanale LPCM pa humbje dhe tSurround Sound 5.1
Ofron kabllo IR Tx dhe Rx që lejojnë kontrollin e përshtatshëm në distancë të burimit të sinjalit HD
Plotësisht në përputhje me HDCP për të mbrojtur transmetimin e përmbajtjes High Definiton dhe për të siguruar marrje cilësore
Plug and play — nuk kërkon instalim ose konfigurim
Një zgjidhje fleksibile audio/video për salla konferencash (kur ndani ide dhe të dhëna), sinjalistikë dixhitale (duke zgjatur distancat midis ekraneve) dhe aplikacione të tjera
E përputhshme me sistemet e lojërave PlayStation dhe Xbox,Blu-ray player, set-top boxes, marrës satelitor dhe më shumë.

Additional information

Brendi

Manhattan

Standardet dhe Certifikatat

HDCP 1.2
TCP/IP
DVI 1.0
CTS 1.2
CE
FCC
RoHS2

Distanca nga burimi

deri në 100 m (330 ft.)

Distanca e kalimit në ekran

deri në 100 m (330 ft.)

Distanca e kombinuar nga burimi te kalimi në ekran

120 m (396 ft.)

Kabllo Cat6

480p në 200 m (660 ft.)

Kabllo Cat5

1080p në 100 m (330 ft.)

Kabllo Cat5e

480p në 180 m (594 ft.)

Furnizimi

5 VDC / 2 A (kabllo: 1,4 m [4,5 ft.])

Lidhjet

Një femër HDMI, 19-pin (transmetues/marrës)
Një femër RJ45 (transmetues/marrës)
Një femër me fuqi 5 VDC, OD 5,5 mm / ID 2,1 mm (transmetues/marrës)
Dy femra IR 3,5 mm (transmetues/marrës)

Sinjali i videos hyrëse

0,5 – 1,0 V p-p

Sinjali i hyrjes DDC

5 V p-p (TTL)

Shtrirja maksimale e një lidhjeje

1,65 Gbps dhe rezolucion 1080p

Video dalëse

HDCP 1.2, DVI 1.0

Frekuenca

1.65 Gbps / 165 MHz

Rezolucionet e videove

TV standard definition, TV high definition

SDTV/HDTV/UHDTV

480i/576i/480p/576p/720p/1080i/1080p

Menu Kryesore