Gaming Mouse Pads

10.00

Out of stock

GAMING MOUSE PADS MODEL 2020.🔴
 
Gaming Mouse Pads të ndryshem për performanc të shkelqyer të lojrave tua.
 
Gaming Mouse Pads kombinojnë teknologji të avancuar si dhe ofrojnë precizitet të lartë, duke ju dhënë përparësi në lojëra.
 
Pjesa e poshtme e tyre përbëhet nga një material gome që shmang rrëshqitjet.
 
Materiali është i butë dhe shumë i përshtatshëm për kyçin e dorës suaj.
Janë të përshtatshëm për mausët optik dhe laserik.
 
Dimensionet: 89 cm x 39.5 cm x 3.5 mm

GAMING MOUSE PADS MODEL 2020.🔴
 
Gaming Mouse Pads të ndryshem për performanc të shkelqyer të lojrave tua.
 
Gaming Mouse Pads kombinojnë teknologji të avancuar si dhe ofrojnë precizitet të lartë, duke ju dhënë përparësi në lojëra.
 
Pjesa e poshtme e tyre përbëhet nga një material gome që shmang rrëshqitjet.
 
Materiali është i butë dhe shumë i përshtatshëm për kyçin e dorës suaj.
Janë të përshtatshëm për mausët optik dhe laserik.
 
Dimensionet: 89 cm x 39.5 cm x 3.5 mm

Menu Kryesore