• Kamerë Solare Wireless – Batteri

  Specifikat:

  2.0MP 1080P Full HD – Night Vision.
  Power source:Solar / Lithium Battery;
  Wifi network; Remote viewing video by PC or mobile phone;
  PIR Detection
  Product: Outdoor Solar Wifi Camera
  Model: ZC-IPC218-P WIFI-200W
  Detection Principle: HMD(Human Motion Detection)
  Main Chipset: Hi3518CV200 [email protected] Hi3516CV300 [email protected]
  WIFI Module: Hi1131
  WIFI Protocol: WIFI 2.4GHz, IEEE 802.11 b/g/n
  Sensor: OV9750 IMX323 1/2.9″ CMOS
  Effective Pixels: 1.3MP 2.0MP
  Lens: 4mm(2.8mm/6mm/8mm/12mm optional)
  Distance: 0-15M
  Viewing Angle: 70º
  Response Time: 1s
  Battery Capacity: 4000mAh(2000mAh*2)
  Solar Panel Power: 2.2W
  Maximum Charging Current: 400mA
  Working Light at night: White Light(supplement LED, default)/ IR LED, Manual switching
  White Light Power: 2W LED 1W*2pcs (default)
  IR Led Power: 2W 1W*2pcs
  Detection Distance: 0-10M
  Detection Angle: 120º
  Temperature: -10℃~60℃
  Humidity: 0%-90%RH
  Standby Power Comsumption: 0.003W
  Working Power Consumption: Daytime≤2W,Night≤4W
  Accessories: Camera*1、Bracket*1、Screw Package*1、Card Reader*1(Android Device+PC)*1、Warning Sticker、Manual*1、Certificate*1
  Optional: External solar panel, power adapter

  80.00120.00
 • Çantë Multi-Funksionale

  – Material që i reziston ujit
  – Ngjyra komplet e zezë dhe hiri (gri) me të zezë
  – Xhepa dhe hapësira të shumta për gjithçka
  – Hapësira e posaçme për këpucë
  – Xhepin për pasaportë dhe dokumente
  – Mund të përdoret si çantë shpine, çantë krahu apo për ta bartur në dorë
  – Pesha 1.3kg
  – Kapaciteti 40 litra

  30.0060.00

  Çantë Multi-Funksionale

  30.0060.00
 • Qantë Profesionale

  🔴 Super Oferte! Qantë e Profesionale.

  Qantë për libra, llaptop dhe shumë gjera tjera që ju nevojiten
  Materiali, 60% lekurë dhe 40% masë speciale najlon
  Port te USB-së për mbushje të telefonit

  Specifikat:
  Dimenzioni, 41 x 30 x 12 cm
  Rezistente ndaj ujit

  22.00
 • Gaming Mouse Pads

  GAMING MOUSE PADS MODEL 2020.🔴
   
  Gaming Mouse Pads të ndryshem për performanc të shkelqyer të lojrave tua.
   
  Gaming Mouse Pads kombinojnë teknologji të avancuar si dhe ofrojnë precizitet të lartë, duke ju dhënë përparësi në lojëra.
   
  Pjesa e poshtme e tyre përbëhet nga një material gome që shmang rrëshqitjet.
   
  Materiali është i butë dhe shumë i përshtatshëm për kyçin e dorës suaj.
  Janë të përshtatshëm për mausët optik dhe laserik.
   
  Dimensionet: 89 cm x 39.5 cm x 3.5 mm
  10.00
 • Gaming Mouse Pads

  GAMING MOUSE PADS MODEL 2020.🔴
   
  Gaming Mouse Pads të ndryshem për performanc të shkelqyer të lojrave tua.
   
  Gaming Mouse Pads kombinojnë teknologji të avancuar si dhe ofrojnë precizitet të lartë, duke ju dhënë përparësi në lojëra.
   
  Pjesa e poshtme e tyre përbëhet nga një material gome që shmang rrëshqitjet.
   
  Materiali është i butë dhe shumë i përshtatshëm për kyçin e dorës suaj.
  Janë të përshtatshëm për mausët optik dhe laserik.
   
  Dimensionet: 89 cm x 39.5 cm x 3.5 mm
  10.00
 • Gaming Mouse Pads

  GAMING MOUSE PADS MODEL 2020.🔴
   
  Gaming Mouse Pads të ndryshem për performanc të shkelqyer të lojrave tua.
   
  Gaming Mouse Pads kombinojnë teknologji të avancuar si dhe ofrojnë precizitet të lartë, duke ju dhënë përparësi në lojëra.
   
  Pjesa e poshtme e tyre përbëhet nga një material gome që shmang rrëshqitjet.
   
  Materiali është i butë dhe shumë i përshtatshëm për kyçin e dorës suaj.
  Janë të përshtatshëm për mausët optik dhe laserik.
   
  Dimensionet: 89 cm x 39.5 cm x 3.5 mm
  10.00
 • Gaming Mouse Pads

  GAMING MOUSE PADS MODEL 2020.🔴
   
  Gaming Mouse Pads të ndryshem për performanc të shkelqyer të lojrave tua.
   
  Gaming Mouse Pads kombinojnë teknologji të avancuar si dhe ofrojnë precizitet të lartë, duke ju dhënë përparësi në lojëra.
   
  Pjesa e poshtme e tyre përbëhet nga një material gome që shmang rrëshqitjet.
   
  Materiali është i butë dhe shumë i përshtatshëm për kyçin e dorës suaj.
  Janë të përshtatshëm për mausët optik dhe laserik.
   
  Dimensionet: 89 cm x 39.5 cm x 3.5 mm
  10.00

Menu Kryesore