Kamerë e Jashtme Wireless – Batteri

54.9980.00 (-31%)

Në Stok

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

Specifikat:
● 1080P – 2.0MP Full HD – Night Vision
● Low power smart WiFi IP Camera
● 2.0 Megapixel,110° wide viewing angle
● Support PIR motion detection,alarm push to mobile phone
● Support 2.4G Wi-Fi connection, does not support 5G. After connection available remotely access via 3G,4G.
● Support mobile phone & PIR detection wake up
● High Quality two-way intercom with noise cancellation
● Low consumption 2*18650 Lithium battery.(Optional)

Përshkrimi

KAMER E JASHTME ME BATERI MODEL 2020.🔴

Memorje 32GB e përfshir në cmim.🔴

Kamerë Wi-Fi me bateri (me jetgjatësi të baterisë deri në 2 muaj , bateri rimbushese permes kabllos se rrymes. ) kontrollë nga telefoni ose nga kompjuteri për vezhgimin e hapsirave. Percjell dhe regjistron zërin (tow audio) nga distanca (kudo që keni qasje në internet). Po ashtu kamera mund të detektojë automatikisht lëvizjet dhe të ju njoftojë përmes aplikacionit në telefon apo e-mailit!

Specifikat:
● 1080P – 2.0MP Full HD – Night Vision
● Low power smart WiFi IP Camera
● 2.0 Megapixel,110° wide viewing angle
● Support PIR motion detection,alarm push to mobile phone
● Support 2.4G Wi-Fi connection, does not support 5G. After connection available remotely access via 3G,4G.
● Support mobile phone & PIR detection wake up
● High Quality two-way intercom with noise cancellation
● Low consumption 2*18650 Lithium battery.(Optional)

Other Specifics :
Lens (mm): 3.6mm
Dimensions (L x W x D)(mm): 13*12*10
Resolution: 2.0MP
Audio: Two Way voice/Intercom
Low consumption: 2*18650 Lithium battery(Optional)
Connectivity: 2.4G
High Definition: 1080P(Full-HD)
Power Supply(V): 3.7V
Network Interface: Wi-Fi/802.11/b/g
View Angle: 166 degree Horizontal/110 degree Vertical

Kamerë e Jashtme Wireless - Batteri

54.9980.00 (-31%)

Add to Cart

Përzgjedhja Produkteve

Ska Produkte në Shportë.