MS ENERGY eRomobil E21

729.90799.00 (-9%)

Në Stok

MS ENERGY eRomobil E21

Seria e re e është ideale për të gjithë ata që do të përdorin skuterin çdo ditë. Bateria e fuqishme, një motor i fuqishëm me tre shpejtësi lëvizjeje dhe një shkallë më të madhe silikoni, ofron një udhëtim ideal me një shpejtësi më të lartë dhe rreze deri në 90 km. Rrotat e mëdha ajri 10 inç dhe frenat e diskut të përparmë dhe të pasmë, e bëjnë drejtimin komod pa pasur nevojë për ndalesa të shpeshta në gunga dhe pengesa të zakonshme në rrugët e qytetit. Gjatë frenimit, frena e pasme elektrike rikthen energjinë në bateri, duke e karikuar atë dhe mekanizmi i fortë dhe i palosshëm siguron lëvizshmëri dhe përdorim të lehtë. Kur udhëtimi nuk është i nevojshëm, palos skuterin dhe merre me vete!

 

Specifications

Wheel size 10′ tires without tubes
Top speed 25 km/h
Aluminum Frame Type
Gray /black color, white, orange
500W engine, brushless engine
Max Power (peak) 1000W
Battery 36V/20.8Ah (replaceable)
Charging time 11 hours
Range 75-90 km
Brake type front and rear mechanical disc brakes
Maximum load 100 kg
Suspension no
Additional folding options
Weight 24 kg
Display Yes, LCD
Light Yes, front and rear LED + reflective tape
Dimensions (D,V,S) 1110 x 530 x 1230 mm
Max. Climb 25°

Menu Kryesore