MS MSI NEMESIS C500 gaming mouse

24.99

Në Stok

Category:

Additional information

Brendi

MS NEMESIS C500

Lloji

Maus lojrash

Ndriçimi

me ndriçim LED

rezolucioni

800-1400-2600-3400-4500-6000-8000 (i parazgjedhur 1400 DPI),

Lidhja

me lidhës USB dhe gjatësi kabllo të gërshetuar 1.5 m

Përputhshmëria

(Windows 2000 / XP / 9X / VISTA / 7/8/10)

Menu Kryesore